Ostali sportovi

Vaterpolisti Srbije sutra putuju u Strazbur na Svetsku ligu: Isti dan igraju protiv Crne Gore

Komentari

Autor: Euronews

21/07/2022

-

14:54

Vaterpolisti Srbije sutra putuju u Strazbur na Svetsku ligu: Isti dan igraju protiv Crne Gore
Vaterpolisti Srbije sutra putuju u Strazbur na Svetsku ligu: Isti dan igraju protiv Crne Gore - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Vaterpolisti Srbije sutra Srbija rano ujutru putuju preko Frankfurta u Strazbur, a već u 18.00 časova igraju protiv Crne Gore meč prvog kola Svetske lige.

Selektor Dejan Savić je danas prepodne održao poslednji trening pred ut na kojem je bio primetan umor, ali su ambicije na ovom turniru izuzetno visokena

 

"Idemo uvek na maksimum, mada je sastav drugačiji. Španija je stari rival, svetski prvak. Australija je u Segedinu bila težak protivnik ,a Crna Gora je baš vaterpolo zemlja. Najvažnije će biti četvrtfinale. Dobro je da su stariji dobili malo odmora. Mi mlađi ćemo da  pokažemo koliko možemo da odgovorimo zahtevima trenera", kaže Marko Radulović, dok Dimitrije Rističević dodaje:

"Šest utakmica u šest dana će biti napor za sve ekipe, posebno je bitno četvrtfinale. Jak je turnir, kvalitetni sastava Amerike i Francuske, finalisti svetskog prvensta Španija I Italija su tu. Nema kalkulacija, idemo uvek na pobedu".

GRUPA B:

PETAK: Srbija – Crna Gora 18.00

SUBOTA: Srbija – Španija 16.00

NEDELJA: Srbija - Australija 16.00

Od ponedeljka do srede se igraju utakmice četvrtfinala, polufinala za plasman od prvog do četvrtog, odnosno petog do osmog mesta i za plasman.

Komentari (0)

Sport