Ostali sportovi

Promena u poslednji čas: Drašović i Rašović ne igraju Svetsku ligu, Dejan savić pozvao Dobožanova

Komentari

Autor: Euronews

22/07/2022

-

08:56

Promena u poslednji čas: Drašović i Rašović ne igraju Svetsku ligu, Dejan savić pozvao Dobožanova
Promena u poslednji čas: Drašović i Rašović ne igraju Svetsku ligu, Dejan savić pozvao Dobožanova - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Srpski vaterpolisti su jutros otputovali preko Frankfurta u Strazbur na finalni turnir Svetske lige, već u 18 časova igraju utakmicu rvog kola protiv Crne Gore, a selektor dejan Savić je morao da menja sstav.

Naime, Radomir Drašović i Viktor Rašović nisu otputovali sa ekipom na ovo takmičenje, a umesto njih je pozvan Lazar Dobožanov.

Prvotimac kragujevačkog Radničkog je počeo da trenira posle bolesti, dok je korona ostavila Drašovića i Rašovića kod kuće. Istina, njih dvojica su na poslednjem testiranju bila negativna, ali je odlučeno da zbog kompletnog oporavka ne idu na finalni turnir Svetske lige, već će sa radom nastaviti u Beogradu.

Srbiju će na ovom takmičenju predstavljati Dimitrije Rističević, Milan Bulajić, Lazar Dobožanov, Luka Pljevančić, Đorđe Vučinić, Nikola Lukić, Nemanja Vico, Đorđe Velkić, Bogdan Gavrilović, Gavril Subotić, Ognjen Stojanović, Marko Radulović, Vasilije Martinović, Vuk Milojevići Filip Branković.

Nakon utakmice protiv Crne Gore najbolje srpske vaterpoliste u subotu očekuje meč protiv Španije (16), a u nedelju će im rival biti Australija (18).

Komentari (0)

Sport