Ostali sportovi

Odgovor generalnog direktora ACG Nebojše Žugića na pitanje TV Nova S

Komentari

Autor: Euronews

17/08/2022

-

14:20

Odgovor generalnog direktora ACG Nebojše Žugića na pitanje TV Nova S
Odgovor generalnog direktora ACG Nebojše Žugića na pitanje TV Nova S - Copyright TV Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

Poštovani gledaoci,

Naša televizijska kuća dana 16.08.2022. godine, dobila je pitanje elektronskim putem od strane novinarke televizije Nova S. Pitanje je glasilo:

"Poštovani, 

Molimo Vas da nam odgovorite na sledeće pitanje danas do 16h.

Odgovor će se koristiti u svrhu obrade teme u emisiji “Među nama” na Nova S TV.

Postoje špekulacije da se tokom emitovanja utakmica u Vašem programu tokom skandiranja navijača protiv predsednika Aleksandra Vučića, ovakvo skandiranje utišava puštanjem muzike.

Kako komentarišete ovakve navode i ukoliko su oni tačni zašto se to radi?

Hvala najlepše,

Irena Štikovac, Nova S" 

Iako smo na pitanje odgovorili u traženom roku, naš odgovor prenet je samo delimično, odnosno izvučena je samo jedna rečenica, čime su gledaoci uskraćeni da čuju suštinu odgovora.

Kada to već nije učinila televizija koja se konstantno poziva na poštovanje slobode govora i koja se samoproglašava za borca protiv cenzure i zaštitnika demokratije, dajemo vam mogućnost da o tome budete objektivno i potpuno informisani, prenoseći u celosti odgovor našeg generalnog direktora, gospodina Nebojše Žugića:

TV Arena sport

 

"Poštovana,

Za razliku od vaših tajkunskih ostrašćenih i pristrasnih medija, naša medijska kompanija se ne bavi špekulacijama, već se svakodnevno trudi da podigne nivo kvaliteta svog programa i drži se profesionalne etike i svih standarda koje ona nalaže, a koje sve svetske sportske organizacije propisuju i podržavaju.

Sve navedeno potvrđuje niz pohvala i priznanja koja dobijamo od partnera poput UEFA, NBA, Premijer liga Engleske, španska La Liga, ATP i mnogih drugih.

Ipak najdraža su nam priznanja koja dobijamo od armije naših gledalaca, kojih je iz dana u dan sve više, dok naša matična kompanija Telekom Srbije beleži istorijske rezultate u povećanju broja korisnika, što sve navedeno nedvosmisleno potvrđuje.

Verujem da znate da imamo i filmske, tematske, ali i muzičke kanale, koji su izuzetno popularni, tako da nemamo potrebe da muziku puštamo na svojim sportskim kanalima.

Neostvarena želja vaših nalogodavaca gospodina Šolaka i gospodina Đilasa da tajkunizuju našu televiziju uz pomoć prethodne rukovodeće garniture kako TV Arena sport, tako i Telekoma Srbije, je propala, te nas ne čude vaše maliciozne špekulacije, kroz koje demonstrirate frustracije zbog sve izvesnijeg totalnog poraza u tržišnoj utakmici, kao i vašu nemoć na terenu zbog koje utakmicu sa tržišnog pokušavate da prebacite na politički teren.

Mi smo bili, jesmo i ostaćemo kompanija koja se profesionalno bavi svojom delatnošću, boreći se za što bolji rezultat na tržištu, štiteći interes kako svoje, tako i naše matične kompanije, ali i svog naroda i svoje države, kao i gledalaca u celom regionu u kome apsolutno dominiramo.

Pozivam vas da postanete pretplatnik neke od platformi koje emituju naše kanale, te da se sami uverite u njihov kvalitet, a ne da se bavite špekulacijama o puštanju muzike na sportskim kanalima.

Srdačan pozdrav,

Nebojša Žugić"

Euronews Srbija je u vlasništvu Arena channels grupe koja je deo Telekoma Srbija.

Komentari (1)

Sport