Ostali sportovi

Futsaleri Srbije remizirali sa Francuskom u Šapcu

Komentari

Autor: Euronews

12/10/2022

-

20:49

Futsaleri Srbije remizirali sa Francuskom u Šapcu
Futsaleri Srbije remizirali sa Francuskom u Šapcu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Futsal reprezentacija Srbije remizirala je sa selekcijom Francuske rezultatom 0:0 u Šapcu u okviru drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Nakon trijumfa nad Norveškom u gostima, Srbija je na svom terenu pružila sjajnu partiju protiv Francuske ali nije mogla do pobede. Meč je bio veoma izjednačen i oba su imala mnoštvo velikih šansi. 

Delovalo je da bi ''Orlovi'' na početku mogli da profitiraju zbog faulova koje su pravili gosti. Nije prošlo ni deset punih minuta, a Francuzi su napravili četiri faula. Međutim, do poluvremena su napravili samo još jedan.

Najbliža golu Srbija je bila u 19. minutu meča kada je Rosić šutirao ka nebranjenoj mreži protivnika, ali je jedan od defanzivaca uspeo da ukliza i skloni loptu sa gol linije.

Kasnije je u nekoliko navrata pretio Petrov, ali i Tomić koji su bili nosioci igre našeg tima na današnjem meču.

Najbolji igrač ekipe, Jovan Lazarević, nije bio u protokolu.

U narednom kolu izabranici Dejana Majesa će ugostiti Norvešku devetog novembra.

Sastavi: 

Srbija: Aksentijević (GK), Matijević, Tomić, Petrov, Rajčević, Vulić (GK), Aleksić, Milosavljević, Vasić, Rosić, Krasnić, Rakić, Marinković

Francuska: Duro (GK), Ture, Mohamed, Ture, Muhodin, Marke (GK), Belhađ, Ramirez, Zakehi, Lutin, Ngala, Žuirio, Menendez, Bendali

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Sport