Ostali sportovi

Savić zadovoljan pripremama srpskih vaterpolista u Kranju: Nemam primedbi

Komentari

Autor: Tanjug

02/07/2021

-

15:32

Savić zadovoljan pripremama srpskih vaterpolista u Kranju: Nemam primedbi
Dejan Savić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Vaterpolo reprezentacija Srbije završila je pripreme u Kranju, a posle prepodnevnog treninga vaterpolisti i stručni štab su krenuli za Beograd.

Selektor Dejan Savić zadovoljan kako su pripreme odrađene.

"Uradili smo sve što smo naumili. U dobro poznatim uslovima, idealnim za rad, trenirali smo na otvorenom bazenu i u teretani i praktično smo na raspolaganju imali sve što smo želeli i koliko smo hteli. Sa te strane Kranj, njegovi sportski radnici, ljudi iz hotela su pokazali da smo imali pravo što smo deo priprema za Igre u Tokiju održali ovde", rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Selektor je na pripremama imao 21 igrača.

"Svi su radili na najvišem nivou i nemam nikakvih primedbi ni na ponašanje, ni na rad. A, nije bilo lako, jer rad u Kranju je dosta baziran na fizičkim pripremama i to je trebalo da se izdrži. Ponavljam nemam primedbi", dodao je Savić.

Vaterpolisti sada imaju dva slobodna dana, a nakon toga ih očekuje međunarodni turnir, koji će se održati od 6. do 8. jula u Beogradu na bazenu "25.maj - Milan Gale Muškatirović".

Pored dve reprezentacije Srbije učestvovaće sastavi Španije i Francuske.

"Okupićemo se u ponedeljak ujutru na bazenu '25. maj Milan Gale Muškatirović'. Nastavljamo sa radom. Posle toga nas očekuju tri utakmice, sa starim znanicima Špancima, jednim od favorita za medalju u Tokiju, Francuzima, koji napreduju i mladom reprezentacijom Srbije koju očekuje svetsko prvenstvo u Pragu", rekao je Savić.

Posle turnira Savić će saopšiti imena 13 igrača, koji će 15. jula krenuti u Kašivazaki, dobro poznatu bazu za završne pripreme pred Olimpijske igre.

Komentari (0)

Sport