Tenis

Tim odgovorio svom bivšem fizioterapeutu: Naš problem je trebalo da ostane privatan

Komentari

Autor: Euronews

25/09/2021

-

13:21

Tim odgovorio svom bivšem fizioterapeutu: Naš problem je trebalo da ostane privatan
Dominik Tim propušta Vimbldon i još dva turnira - Copyright AP Photo/Christophe Ena

veličina teksta

Aa Aa

Austrijski teniser Dominik Tim zbog povrede zgloba propustio je veći deo sezone, a krivca je našao u svom fizioterapuetu Aleksi Stoberu, koji je posle šest godina saradnje otpušten. Stober je kasnije izjavio da je razočaran načinom na koji je teniser prekinuo odnose, a sada se po tom pitanju u opširnoj poruci oglasio i Austrijanac.

"Kao što mnogi od vas znaju, pre nekoliko meseci sam napravio određene promene u svom timu. Sve je bilo objavljeno i zadovoljni smo onim što je urađeno. Te promene se nisu ticale glavnih članova mog tima. Nažalost, kao što znate, doživeo sam povredu tokom priprema za Vimbldon. Radio sam naporno sa specijalistom i mojim timom kako bismo napravili najbolji plan za oporavak. Ipak, tokom procesa, napravljena je greška zbog koje sam propustio ne samo US Open, već kompletnu završnicu sezone", rekao je Tim.

Austrijanac se trenutno oporavlja od povrede zgloba ruke i nada se da će se što pre vratiti na teren.

"Voleo bih da je ovaj problem ostao privatan, ali zbog razočaravajućih priča koje su se pojavile u medijima, odlučio sam da je važno da podelim svoju stranu priče. Nastavili smo dalje, ali nadam se da će mi ovo pomoći da završim sa ovom pričom i fokusiram se na oporavak, kako bih mogao ponovo da igram što je pre moguće", rekao je Austrijanac.

 

Komentari (0)

Sport