Tenis

Viktor Troicki veruje u uspeh Srbije na Dejvis kupu: Favoriti smo protiv Kazahstana

Komentari

Autor: Euronews

30/11/2021

-

14:58

Viktor Troicki veruje u uspeh Srbije na Dejvis kupu: Favoriti smo protiv Kazahstana
Viktor Troicki - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Srpski teniseri sutra od 16.00 časova u Madridu igraju četvrtfinale Dejvis kupa protiv Kazahstana. 

Selektor Viktor Troicki je apostrofirao pomoć Rusije, ali da su kovači svoje sreće u meču gde ih pobeda vodi u polufinale na megdan Hrvatskoj. 

"Pored teškog poraza od Nemačke, ipak smo uspeli da stignemo u Madrid. U tome su nam pomogla braća Rusi, pratili smo taj meč, do kraja je bilo napeto. Moramo da priznamo da smo imali sreće, ali to sada moramo da gledamo kao nešto pozitivno, odnosno da iskoristimo na najbolji mogući način", rekao je Troicki.

Teniseri su već obavili juče trening u Madridu.

"Uslovi su slični kao i u Inzbruku, nije potrebna adaptacija. Sutra igramo protiv Kazhatsnaa, uradićemo sve što je do nas da slavimo. Njihova blaga prednost je što su oni već igrali u Madridu, ali mi smo na papiru favoriti. Daćemo sve od sebe da meč završimo posle singla. Najvažanije da je atmosfera u ekipi odlilčna i za nas je veoma važno da ponovo možemo da se borimo za polufinale Dejvis kupa", zaključio je Troicki.

Selektor Viktor Troicki pored Novaka Đokovića može da računa na Filipa Krajinovića, Dušana Lajovića, Miomira Kecmanovića i Nikolu Ćaćića. Kazahstan na finalnom turniru Dejvis kupa predstavljaju Aleksander Bublik, Dmitri Popko, Mikhail Kukuškin, Aleksandr Nedovjesov i Andrej Golubev.

Komentari (0)

Sport