Tenis

Dušan Lajović o Đokovićevom odlasku u Australiju: Znali smo da ne igra ATP kup, nadamo se da će doći na AO

Komentari

Autor: Euronews

30/12/2021

-

09:29 >> 09:33

Dušan Lajović o Đokovićevom odlasku u Australiju: Znali smo da ne igra ATP kup, nadamo se da će doći na AO
Tanjug/AP/Michael Probst - Copyright Tanjug/AP/Michael Probst

veličina teksta

Aa Aa

Novak Đoković definitivno ne igra na ATP kupu, to je nešto što su njegovi saigrači iz Dejvis kup reprezentacije Srbije znali još pre nekoliko dana, ali se i dalje nadaju da bi mogao da učestvuje na Australijan openu, poručio je drugi najbolji teniser Srbije, Dušan Lajović.

On je u razgovoru za australijske medije istakao da je to njemu i ostalim reprezenativcima Srbije saopšti lično Đoković i da se oni nadaju njegovom dolasku u Australiju.

"Još pre dva ili tri dana nam je rekao da neće učestvovati na ATP kupu, ali me ne pitajte koji je razlog. Možda to znaju ljudi iz organizacije ovog takmičenja. Jedino znam da nam je Novak saopštio da neće igrati u Sidneju i da će se potruditi da bude tu za Australijan open. Rekao je: 'Momci ne dolazim na ATP kup, videćemo za Australijan open'. Dakle, još čeka da donese odluku", rekao je Lajović.

 

 

Trenutno 33. igrač sveta ističe da za nacionalni tim ovo može da bude i velika motivacija.

"Naravno kada je Novak u timu očekivanja su mnogo veća i svi su pod pritiskom, pošto on motiviše ceo tim. Sada smo možda malo po strani,to može da bude i dobro za nas. Može biti i loše, videćemo. Ali definitivno je drugačije i videćemo šta će se dešavati", dodao je Lajović.

Komentari (0)

Sport