Tenis

Pamela Šriver: Novakova odluka užasna za tenis

Komentari

Autor: Euronews

15/02/2022

-

20:42

Pamela Šriver: Novakova odluka užasna za tenis
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP/Mark Baker

veličina teksta

Aa Aa

Ljubitelji tenisa znajusa Pamelu Pem Šriver. Šriverova je u dublu osvojila čak 21 grend slem trofej, a u singlu 1984. bila je treća teniserka sveta.

Sada se javila da prokomentariše sve što se događa oko Novaka Đokovića i deluje da nije nimalo blagonaklona prema srpskom teniseru.

”Njegova odluka je užasna za tenis, a nije dobra ni za njega. Očigledno je da on čvrsto stoji kada su u pitanju njegova ubeđenja i principi oko unošenja nečega što bi moglo da povredi njegovo telo. Bilo bi dobro čuti njegovo obrazloženje na neki način, ali to onda postavlja i više pitanja. Najveće od njih je da li će on zaista imati otvoren um da se vakciniše kasnije ako mu dokažu da je vakcina bezbedna” navela je Šriver.

Podsećamo, Novak će igrati u Dubaiju od 21. februara, dok je u ovom trenutku nezahvalno bilo šta predviđati za ostale turnire.

Šriverova traži način na koji bi Novak mogao da se vakciniše.

”Nadam se da bi prava osoba od poverenja, koja je stručnjak za nauku i medicinu, a verovatno bi morala da bude iz Srbije, mogla da sedne i pokaže Novaku, odnosno da ga provede kroz sve korake koji nauku i medicinu čine pouzdanim i sigurnim u stavljanje u njegovo telo” istakla je nekadašnja šampionka.

Komentari (0)

Sport