Tenis

Novak Đoković pred Serbia Open: Srećan sam što ću igrati u svom gradu

Komentari

Autor: Euronews

18/04/2022

-

15:47

Novak Đoković pred Serbia Open: Srećan sam što ću igrati u svom gradu
Novak Đoković pred Serbia Open: Srećan sam što ću igrati u svom gradu - Copyright TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

veličina teksta

Aa Aa

Srpski teniser Novak Đoković održao je konferenciju za novinare pred Serbia Open, tunir is serije 250 koji se održava u Beogradu.

On je slobodan u prvom kolu, a prvi protivnik biće mu bolji iz duela Laslo Đere - Hamad Međedović.

"Osećam se dobro, srećan sam što ću igrati u svom gradu. Treba mi još mnogo mečeva da bi došao na neki nivo", započeo je Đoković.

TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

 

 

"Trudim se da svaki trenutak iskoristim da unapredim sebe i povisim nivo fizičke spreme, to mi je potrebno za sezonu na šljaci. U Monte Karlu sam bio i fizički i igrački nespreman, to sam znao da će biti tako. Nadam se podršci sa tribina u Beogradu, očekujem vetar u leđa", poručio je aktuelni šampion Rolan Garosa, a zaim počeo i priču o tom tuniru.

"Rolan Garos jeste najvažniji turnir na ovoj podlozi, i na neki način mislima sam u Francuskoj, ali mi treba još mečeva. Želim da dođem tamo najspremniji. Ciljevi za ovu nedelju, ne menja se moj pristup turniru u Beogradu, želim da doguram što dalje, titula je uvek ambicija, ali idem dan po dan".

Na pitanje šta sledi posle Serbia Opena, prvi teniser sveta je odgovorio:

"Trenutno su u planu Madrid i Rim, dva velika turnira pred Rolan Garos. Zavisi kako se budem osećao i kako prođem ovde".

TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

 

 

Novak se osvrnuo i na vremenske prilike u Beogradu, sa željom da bude toplije kako bi i publika mogla više da uživa. Dalje se osvrnuo na budućnost turnira i mogućnost da preraste u neki iz veće serije, rekavši da nisu vlasnici licence i da će se videti šta će dalje biti.

Serbia Open možete pratiti u direktnim prenosima na TV Arena sport.

Komentari (0)

Sport