Tenis

Đoković nakon trijumfa nad Đereom: Laslo je bio zaista maestralan u ovom istorijskom meču

Komentari

Autor: Euronews

20/04/2022

-

20:50

Đoković nakon trijumfa nad Đereom: Laslo je bio zaista maestralan u ovom istorijskom meču
Đoković nakon trijumfa nad Đereom: Laslo je bio zaista maestralan u ovom istorijskom meču - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Novak Đoković je uz veliku borbu na kraju stigao do pobede nad Laslom Đereom u drugom kolu Serbia opena.

''Pre svega jedno ogromno hvala publici koja je ostala ovako kasno po ovakvoj hladnoći. Bili ste izvanredni i velika mi je čast da igram pred beogradskom publikom. Prava je šteta što imamo samo jednog pobednika sa ovog, mogu slobodno reći, istorijskog meča. Laslo je stvarno bio maestralan, a ja sam na neke mišiće uspeo da izvučem pobedu danas. Zaista čestitam Laslu i još jednom se zahvaljujem izvanrednoj publici'', rekao je najbolji teniser sveta.

Zatim je usledilo pitanje o fizičkom stanju, odnosno kako se Novak oseća, na koje je on odgovrio na sebi svojstven način:

''Nikad svežije... Ne znam šta očekujete da kažem, ne smem ništa drugo. Spreman sam, spreman sam. Znam da mi protivnik sada gleda ovaj intervju, tako da, nikad se jače i svežije se nisam osećao'', kaže Đoković uz smeh, pa nastavlja:

''Mića (Miomir Kecmanović) je u formi života, beleži najbolje rezultate u karijeri, mlad je igrač, perspektivan i ima veliki potencijal da dogura do samog vrha, ali ako može neka sačeka još malo''. 

Komentari (0)

Sport