Tenis

Teniski savez Srbije potvrdio: Ðoković će nastupati na Olimpijskim igrama

Komentari

Autor: Tanjug

23/06/2021

-

09:18

Teniski savez Srbije potvrdio: Ðoković će nastupati na Olimpijskim igrama
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković igraće na Olimpijskim igrama u Tokiju, potvrdio je Teniski savez Srbije za Sportski žurnal.

Bivši teniser. Alek Koreča, nedavno je izjavio da postoji velika šansa da Novak ne ode u Tokiju i tako izazvao velike nedoumice i neizvesnost u javnosti. Međutim, najbolji teniser na svetu je ipak spreman da trpi veliki umor, kako bi predstavljao svoju zemlju.

"Novak je potvrdio želju da učestvuje na OI i mi smo spisak sa njegovim imenom već poslali Olimpijskom komitetu Srbije. Odatle će biti prosleđen dalje", poručili su iz TSS za Sportski žurnal.

Đoković će prvo pokušati da osvoji Vimbldon, posle čega će poći put Tokija na Olimpijske igre, što je Koreči delovalo nezamislivo, s obzirom na to koliko je srpski teniser već igrao mečeva. Ipak, TSS je demantovao komentatora Rolan Garosa, otkrivši da je Novak potvrdio učešće.

Da podsetimo, srpski teniser nedavno je osvojio Rolan Garos, savladavši u finalu Stefanosa Cicipasa u veoma atraktivnom meču punom preokreta, pre toga slavivši u polufinalu protiv Rafaela Nadala u pet setova dugom antologijskom meču.

 

Komentari (0)

Sport