Tenis

Ema Radukanu ubedljiva protiv Serene Vilijams u Sinsinatiju

Komentari

Autor: Euronews

17/08/2022

-

10:15

Ema Radukanu ubedljiva protiv Serene Vilijams u Sinsinatiju
AP Photo/Elise Amendola - Copyright Tanjug/AP Photo/Elise Amendola

veličina teksta

Aa Aa

Britanska teniserka Ema Radukanu plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Sinsinatiju, pošto je na startu takmičenja noćas pobedila Amerikanku Serenu Vilijams 6:4, 6:0.

Meč je trajao samo 70 minuta. Radukanu je u prvom gemu napravila brejk, a zatim je povela 4:1. Serena je smanjila na 4:3, ali je Radukanu sigurnom igrom stigla do 6:4 i osvajanja prvog seta.

U drugom setu nije bilo neizvesnosti, pošto britanska teniserka nije dozvolila slavnoj Amerikanki da osvoji nijedan gem. Radukanu će u drugom kolu igrati protiv Beloruskinje Viktorije Azarenke.

Na turniru u Sinsinatiju učestvovala je i Venus Vilijams, koja je na startu takmičenja poražena od Čehinje Karoline Pliškove 7:5, 6:1.

Ruski teniser Danil Medvedev i Španac Karlos Alkaraz plasirali su se u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju.

Medvedev je noćas bio bolji od Holanđanina Botika van de Zandšulpa 6:4, 7:5. Ruski teniser će u trećem kolu igrati sa pobednikom meča između Kanađanina Denisa Šapovalova i Amerikanca Tomija Pola.

Alkaraz je u drugom kolu bio bolji od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda 6:3, 6:2. Španac će u trećem kolu igrati protiv Hrvata Marina Čilića.

Komentari (0)

Sport