Tenis

Rafael Nadal: Nadam se da ću biti spreman za Ju-Es open

Komentari

Autor: Tanjug

18/08/2022

-

18:13

Rafael Nadal: Nadam se da ću biti spreman za Ju-Es open
Rafael Nadal - Copyright Tanjug/(Joe Toth/Pool Photo via AP)

veličina teksta

Aa Aa

Španski teniser Rafael Nadal nada se da će biti spreman za poslednji grend slem turnir sezone, Ju-Es open, koji počinje 29. avgusta, prenose američki mediji.


Nadal je poražen u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju od Hrvata Borne Ćorića rezultatom 2:1 (7:6 (9:7), 4:6, 6:3).

"Očigledno je da nisam bio dovoljno spreman, pošto sam izgubio. Nisam odigrao svoj najbolji meč, pošto se vraćam iz teškog perioda posle povrede. Moram da nastavim sa treninzima, a očigledno je da mi je potrebno vreme da se vratim u formu", rekao je Nadal.

On je potvrdio da će odraditi još nekoliko medicinskih pregleda pre Ju-Es opena.

"Verovatno ću ići na još neke testove da bih potvrdio da je sve onako kako želimo da bude. Pozitivan sam. Rekao sam da bi mi bilo žao da ne igram ovde, jer je ovaj turnir dosta bitan, ali mentalno moram da nastavim da gledam unapred. Moraću da treniram na način kojim ću postati kompetetivan od samog početka", rekao je španski teniser.

Nadal je kazao da jedva čeka da zaigra pred navijačima u Njujorku.

"Moram da počnem da razmišljam o energiji koju mi publika daje u Njujorku. Znam da je to veoma posebno mesto za mene. Uživam u nezaboravnim trenucima tamo", dodao je Nadal.

Komentari (1)

Sale

18.08.2022 22:50

Pitao sam se koliko dugo ce mu uzeti da pocne da patetise opet i da se prenemaze oko toga "jao da li cu biti spreman, nadam se da cu biti spreman, nije lako ovako je, nije lako onako je... jao ovo jao ono..." - i na kraju ce doci u NY i polupati sve i osvojiti Grand Slam - na kom naravno Novaka nece biti... Sve samo da Srbin ne bude najbolji tenis igrac svih od Australije pa do Amerike... sve kolonasi i okupatori, ali sve do jednog...

Sport