Tenis

Ðoković: Igrao sam povređen, nadam se da ću biti spreman za Torino

Komentari

Autor: Tanjug

25/09/2022

-

20:15

Ðoković: Igrao sam povređen, nadam se da ću biti spreman za Torino
Novak Đoković - Copyright Tanjug/(AP Photo/Kin Cheung)

veličina teksta

Aa Aa

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković priznao je da već nekoliko dana ima problema sa povredom desnog ručnog zgloba, prenose britanski mediji.


Ðoković je igrao za "Tim Evrope" na Lejver kupu u Londonu. On je u subotu odigrao dva meča, po jedan u singlu i dublu, a ranije danas je poražen od Feliksa Ože-Alijasima 6:3, 7:6.

"Mučim se sa desnim zglobom poslednjih četiri, pet dana, ali sam to držao pod kontrolom. Danas nije bilo lako, pošto nisam mogao da serviram brzo i precizno koliko sam želeo. Tri meseca nisam igrao, nisam mnogo koristio zglob. Možda me je i zato malo bolelo, ali je delom i zbog dva meča koja sam odigrao juče. Nadam se da će se srediti do mog prvog meča u Izraelu. Nije isti zglob sa kojim sam imao problem pre nekoliko godina, tokom Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru", rekao je Ðoković.

On će iz Londona otputovati u Izrael gde će naredne nedelje igrati na ATP turniru u Tel Avivu.

"Cilj mi je da se plasiram na Završni turnir u Torino. Sada sam 15-16. na listi za ovu godinu, a moram da budem u 20 kako bih se kao grend slem šampion plasirao na Završni turnir. Posle Tel Aviva igraću u Astani, a zatim na Mastersu u Parizu i nadam se u Torinu", rekao je Ðoković.

Komentari (0)

Sport