Tenis

Miomir Kecmanović bez šansi protiv Danila Medvedeva: Ruski teniser lako ostvario trijumf u Adelejdu

Komentari

Autor: Euronews

04/01/2023

-

10:22

Miomir Kecmanović bez šansi protiv Danila Medvedeva: Ruski teniser lako ostvario trijumf u Adelejdu
Miomir Kecmanović bez šansi protiv Danila Medvedeva: Ruski teniser lako ostvario trijumf u Adelejdu - Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

veličina teksta

Aa Aa

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turniru u australijskom Adelejdu, pošto je u meču drugog kola ubedljivo poražen u duelu sa Rusom Danilom Medvedevim sa 6:0, 6:3.

Ruski teniser, trenutno sedmi igrač na ATP listi opravdao je ulogu favorita protiv 29. "reketa" sveta i do pobede je došao za samo 68 minuta.

Kecmanović u prvom setu nije mogao da dođe do daha, nikako nije uspevao da nametne svoj stil igre, a tračak nade je imao u šestom gemu kad je imao prvu brejk priliku, ali nije uspeo da je iskoristi.

Medvedev je već u osmom gemu napravio novi brejk i rutinskom igrom do kraja meča uspeo da izbori plasman u četvrtfinale gde ga očekuje susret protiv Karena Hačanova koji je bio bolji od Britanca Džeka Drejper (6:4, 6:2).

Prvi nosilac na turniru i trenutno peti igrač sveta, Novak Đoković, sutra će za četvrtfinale igrati protiv Francuza Kventana Alisa.

Komentari (0)

Sport