Tenis

Novak naterao "Rod Lejver" arenu da peva rođendasku pesmu mami Dijani i pozdrave Federera: Sjajna scena u Melburnu

Komentari

Autor: Euronews

25/01/2023

-

12:26

Novak naterao "Rod Lejver" arenu da peva rođendasku pesmu mami Dijani i pozdrave Federera: Sjajna scena u Melburnu
Novak naterao "Rod Lejver" arenu da peva rođendasku pesmu mami Dijani i pozdrave Federera: Sjajna scena u Melburnu - Copyright Tanjug/AP Photo/Ng Han Guan

veličina teksta

Aa Aa

Novak Đoković nije imao većih problema da pobedi Andreja Rubljova i plasira se u polufinale Australijan Opena. Srbin je dominirao u poslednjem četvrtfinalnom meču slavivši sa 6:1, 6:2 i 6:4. Rus nije igrao toliko loše, naprotiv, ali je s druge strane imao Đokovića i njegov najbolji tenis.


Posle meča u standardnom intervjuu pred publikom na stadionu, Novak je pričao o odigranom duelu, o onom koji mu sledi sa Tomijem Polom u polufinalu, ali i o Rodžeru Federeru.

 


Američkom teniseru u petak će protiv Đokovića biti prvo grend slem polufinale, a Džim Kurijer upitao je Srbina da li se seća svog prvog ulaska u četiri na grend slemovima.

"Da, bilo je to… 2007. na US Openu. Uf, koliko godina je prošlo. Imao sam sreću da sam pobedio, ali sam u finalu izgubio od Rodžera Federera", rekao je Đoković, zatim zastao i počeo da aplaudira:

 

 

"Hajmo svi da aplaudiramo Rodžeru. On je to zaslužio, strašne mečeve smo igrali tokom svih ovih godina. Nedostaje nam mnogo na turu, ali gledao sam ga sada na modnoj reviji".


Na pitanje Kurijera da li je gledao Rodžera i kako skija, Đoković je odgovorio:

"Da, video sam… Izazivam ga na skijaški duel kada i ja završim karijeru. Rodžer je za tenis jedan od najvažnijih igrača koji su ikada igrali. Veliki pozdrav za Rodžera i njegovu porodicu", naglasio je srpski teniser, a onda poslao rođendansku čestitku svom fizioterapeutu Miljanu Amanoviću i mami Dijani, što je takođe publika prihvatila uz poznatu rođendansku pesmicu.

Komentari (0)

Sport