Tenis

Stigla čestitka i od Nadala: Neverovatno dostignuće, uživaj Nole

Komentari

Autor: Euronews

30/01/2023

-

10:52

Stigla čestitka i od Nadala: Neverovatno dostignuće, uživaj Nole
Rafael Nadal - Copyright Tanjug/(Joe Toth/Pool Photo via AP)

veličina teksta

Aa Aa

Čestitke Novaku Đokoviću za osvajanje 10. Asutralijan opena stizali su u poslednja 24 časa sa svih strana sveta. Oglašavali su se među prvima predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zatim ministri, sportisti širom sveta, njegovi bivši i sadašnji rivali na terenu Rodžer Federer, Nik Kirjos, Karlos Alkaraz, a čekala se više od 24 sata poruka i od Rafaela Nadala.

Kako i dolikuje, čestitao je Španac Novaku na 22. Grend slem tituli po kojoj mu se pridružio na postolju najtrofejnijih ikada.

"Neverovatno dostignuće. Čestitam, Nole, tebi i tvom timu na ovom velikom dostignuću. Uživaj u trenutku", napisao je Nadal na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Španac je prošle godine u odsustvu Đokovića stigao na postolje, pobegao je za dva koraka Novaku po broju Gernd slem titula, ali Nole ga je sustigao jer je slavio na jedina dva "slema" na kojima mu je bilo dozvoljeno da igra. Međutim, Bik sa Majorke i srpski as koliko god da su ratovali na terenu imaju međusobno poštovanje, što obojica ne propuštaju da potenciraju kad god pričaju o rivalstvu.

Komentari (0)

Sport