Aktuelno

Petković: Bezočne laži Svečlje, napada Vučića kako bi Beograd doveo u vezu sa Banjskom

Komentari

Autor: Tanjug

08/10/2023

-

20:29

Petković: Bezočne laži Svečlje, napada Vučića kako bi Beograd doveo u vezu sa Banjskom
Tanjug/Rade Prelić - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je da je kosovski ministar unutrašnjih poslova  Dželjaj Svečlja "bezočno slagao" i napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako bi pokušao Srbiju da dovede u vezu sa događajima i Banjskoj. 

Petković je na društvenoj mreži X napisao da su Svečlja i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti opsednuti porodicom Vučić, "pa patološki udaraju na sve Vučiće, ne štedeći ni decu" i rekao da Kurti "ne zna ni za čast, ni za moral".

"Kurtijev ekstremista Svečlja bezočno je slagao i napao predsednika Vučića, da bi svojim baljezgarijama pokušao, doduše bezuspešno, da Srbiju dovede u vezu s događajima u Banjskoj! Svečlja i Kurti opsednuti su porodicom Vučić, pa patološki udaraju na sve Vučiće, ne štedeći ni decu!", naveo je Petković. 

On je podsetio da je Kurti prvo vređao Vučićevu ćerku Milicu, a zatim, zajedno sa Svečljom, kako je naveo, "maltretirao Danila, zbog njegovog odlaska na liturgiju u Gračanicu". 

Petković je rekao da Danila "i danas u svojim izopačenim umovima nastavljaju da napadaju sumanutim lažima". 

"Jedno je sigurno, Svečlja i Kurti Vučiću ne mogu da priđu ni moralno ni intelektualno! Nisu mu ni do kolena, jer Vučić nikada ničiju porodicu nije napao, niti bi to ikada učinio! A Kurti koji se obračunava čak i sa decom, ne zna ni za čast, ni za moral!", zaključio je Petković. 

Svečlja je prethodno danas na Fejsbuku izneo tvrdnju da su u okviru istrage o događajima u Banjskoj pronađeni lični dokument i automobil Milorada Jevtića za kojeg tvrdi da je jedan od najbližih saradnika Danila Vučića. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija