Aktuelno

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva u Mačvanskoj Mitrovici

Komentari

Autor: Tanjug

02/12/2023

-

23:19

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva u Mačvanskoj Mitrovici
Policija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva koje se dogodilo u Mačvanskoj Mitrovici.

Muškarca Ivana N, starog 78 godina, za sada još uvek nepoznata osoba, usmrtila je najverovatnije oštrim predmetom.

Nesrećnog čoveka je beživotnog u dvorištu zatekla njegova supruga Zora oko 8 sati ujutru i odmah pozvala policiju. Na teren je izašla i služba Hitne pomoći koja je samo mogla da konstatuje smrt.

Na telu pokojnika bile su vidljive ozbiljne povrede. Kako je supruga potvrdila Tanjugu, u kući u kojoj su živeli ona i Ivan, nestao je novac, te ona sumnja na provalnike.

"Sa svima smo bili dobri, ne mogu da zamislim da smo imali nekog neprijatelja, da bi nam to uradio. Kad je već pokupio sav novac, trebalo je da ga ostavi živog, a ne da ga ubije", kaže Zora N.

Supruga navodi i to da je najpre, kada je zatekla supruga u dvorištu, pomislila da mu je pozlilo, ali kada je ugledala koliko ozbiljne povrede ima, pozvala je nadležne.

Ona nije čula nikakvo dozivanje u pomoć, jer se neposredno pre pronalaska supruga probudila. Tragedija se odigrala u ulici Žarka Nikolića u blizini kanala Bogaz.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija