Aktuelno

Saobraćajna nesereća u Surčinu: Jedna osobe poginula, određeno zadržavanje vozaču kamiona

Komentari

Autor: Tanjug

04/12/2023

-

23:12

Saobraćajna nesereća u Surčinu: Jedna osobe poginula, određeno zadržavanje vozaču kamiona
Tanjug/Miloš Milivojević - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu je donelo rešenje o zadržavanju I.M. osumnjičenog u vezi sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je danas u Opštini Surčin ostećeni P.Z. (26) izgubio život.

U pomenutoj nesreći koja se dogodila u mestu Boljevci, Opština Surčin, na kolovozu Državnog puta A reda, oznaka puta 120 su teške telesne povrede zadobili i osumnjičeni I.M. i oštećeni P.D.

Treće osnovno javno tužilaštvo je saopštilo da je donelo rešenje o zadržavanju I.M. zbog izvršenja krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz člana 297 stav 4 u vezi člana 289 stav 3 Krivičnog zakonika".

On se tereti da je, upravljajući teretnim vozilom iz smera Surčina u pravcu Obrenovca u cilju izbegavanja vozila koje se kretalo neposredno ispred njega, prešao na levu stranu kolovoza, namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera i tada desnom ugaonom bočnom stranom vozila udario u prednju desnu stranu teretnog vozila kojim je upravljao D.P. a koje se kretalo iz pravca Obrenovca u pravcu Surčina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Uviđaj na licu mesta obavio je javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa službenim licima Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije.

Osumnjičeni će, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan u sredu.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija