Aktuelno

Uhapšena osoba osumnjičena da je provalila u stan srpske povratnice Dragice Gašić

Komentari

Autor: Tanjug, RTS

31/07/2021

-

08:23

Uhapšena osoba osumnjičena da je provalila u stan srpske povratnice Dragice Gašić
Uhapšena osoba osumnjičena da je provalila u stan srpske povratnice Dragice Gašić - Copyright Tanjug/Kancelarija za KiM/ Vladimir Žarković

veličina teksta

Aa Aa

Kosovska policija je u Ðakovici uhapsila osobu zbog sumnje da je razbila vrata stana srpske povratnice Dragice Gašić, i iz njega odnela kameru za nadziranje, tehničke stvari, njenu garderobu, hranu i lekove.

Portparol policije u Ðakovici Nusret Ðurkaj potvrdio je prištinskim medijima da je osumnjičeni priznao da je provalio u stan, prenosi RTS.

"Osumnjičeni u slučaju D. Gašić je uhapšen. U prisustvu advokata priznao je delo. On je u policijskom pritvoru 48 sati", rekao je Ðurkaj.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju

 


Dragica Gašić je pre četiri dana obavestila policiju da su joj obijena vrata, da joj nedostaju lične stvari, hrana, sigurnosna kamera i internet oprema.

Dragica Gašić se sredinom juna vratila u svoj stan i od tada nailazi na stalni otpor i negodovanje albanskog stanovništva u Ðakovici.

Policija obezbeđuje ulaz zgrade u kojoj je stan Dragice Gašić.

Preporuka za vas

Novi problemi jedine srpske povratnice u Đakovicu: Ni posle obijanja njenog stana nema reakcija albanskih zvaničnika i organizacija
Jedinoj srpskoj povratnici u Đakovicu obijen stan, Kancelarija za KiM: Gde su bile kosovska policija i međunarodne misije

Komentari (0)

Srbija