Aktuelno

Nestala Anđela iz Borče, majka moli za pomoć: Ne znam šta mi je sa detetom

Komentari

Autor: Jovana Stanković

31/07/2021

-

12:45

Nestala Anđela iz Borče, majka moli za pomoć: Ne znam šta mi je sa detetom
Nestala Anđela iz Borče, majka moli za pomoć: Ne znam šta mi je sa detetom - Copyright Privatna arhiva

veličina teksta

Aa Aa

Anđela Bežanović (28) iz Borče nestala je u ponedeljak, 26. jula, oko šest sati ujutru i od tada joj se gubi svaki trag.

Kako je za Euronews Srbija rekla Vesna Tasić, njena majka, ona je tog jutra izašla iz stana u Borči, njen telefon je isključen i već pet dana porodica nema nikakvih informacija o njoj.

"Molim sve koji imaju bilo kakvu informaciju o mojoj Anđeli da se jave meni ili da zovu policiju. Ona je dobro dete, posvećena je porodici, svom sinu pre svega, i nikome nije jasno kako je nestala. Njen broj je isključen i ja sam kao majka uplašena. Ukoliko i ona vidi vesti u medijima, molim je da nas kontaktira", rekla je Tasić.

 

 

Anđela ima 28 godina, visoka je 165 centimetara i teška oko 54 kilograma. Na sebi ima teksas šorts i majicu (belu ili šarenu), bila je u papučama i nosila je ranac kajsija boje, ima svetlo smeđu kosu, tamno braon oči i izrazio beo ten.

Ukoliko ste videli Anđelu ili imate bilo koje informacije, javite na broj 063/8093-469 ili prijavite u najbližoj policijskoj stanici.

 

Komentari (0)

Srbija