Aktuelno

Prvorođenoj bebi na KiM u 2024. uručen sat koji joj je poklonio Vučić

Komentari

Autor: Tanjug

13/01/2024

-

17:34

Prvorođenoj bebi na KiM u 2024. uručen sat koji joj je poklonio Vučić
Prvorođenoj bebi na KiM u 2024. uručen sat koji joj je poklonio Vučić - Copyright tanjug

veličina teksta

Aa Aa

Prvorođenoj bebi u Novoj 2024. godini na KiM, Jakovu Jovanoviću iz sela Gotovuša kod Štrpca danas je uručen sat koji mu je poklonio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Sat, koji je Vučić na poklon dobio od bivšeg predsednika Češke Miloša Zemana, Jakovu i njegovim roditeljima Borku i Kristini uručili su saradnici predsednika Vučića, prenela je TV Most.

tanjug

 

''Meni je pripala čast da, zajedno sa ljudima iz Kabineta predsednika Aleksandra Vučića budem ovde u Štrpcu i dodelimo sat koji je predsednik kao poklon dobio od Zemana i namenio za prvorođeno Srpče u 2024. godini na KiM", rekao je pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Miloš Terzić, i izrazio želju da Jakov bude ponos svojih roditelja, Štrpca, ali i srpskog naroda na KiM koji, kako je rekao, pokazuje svoju čeličnu da ostane i opstane na ovim prostorima.

Terzić je istakao da je ovim gestom Vučić ''pokazao i dokazao da je srcem i dušom uz svako srpsko dete na Kosovu i Metohiji".

tanjug

 

''Naš zadatak je da čuvamo i branimo srpske, nacionalne interese i vrednosti i to ćemo da radimo. Jakov i ostala deca biće prioritet svake srpske vlade'', rekao je on.

Zahvalnost na poklonu izrazio je i otac Jakova Jovanovića.

''Izuzetno smo ponosni i srećni što je naš Jakov dobio poklon od predsednika Aleksandra Vućića. Zahvaljujemo se na poklonu. Malom Jakovu će to biti uspomena i kada poraste nosiće ga sa ponosom'', rekao je Borko Jovanović.


 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija