Aktuelno

Policija u Inđiji zaustavila vozača "mercedesa" koji je vozio sa 2,28 promila

Komentari

Autor: Tanjug

19/01/2024

-

23:15

Policija u Inđiji zaustavila vozača "mercedesa" koji je vozio sa 2,28 promila
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su šest vozača koji su načinili prekršaje na području koje pokriva Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, uključujući i dvadesetdevetogodišnjaka koji je zaustavljen u Inđiji, koji je vozio "mercedes" sa 2,28 promila alkohola u organizmu.

Kako je saopštila PU Sremska Mitrovica, policija je zaustavila i četrdesetogodišnjaka koji je upravljao "sitroenom" pod dejstvom kokaina i bez vozačke dozvole i dvadesetogodišnjeg vozača "škode", takođe bez vozačke dozvole.

Saobraćajna policija u Staroj Pazovi otkrila je dvadesetdvogodišnjeg vozača "kedija" i dvadesetšestogodišnjeg vozača "renoa", obojicu pozitivne na kanabis.

Ovim vozačima određeno je zadržavanje, nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama. U Sremskoj Mitrovici patrola je zatekla dvadesetdvogodišnjaka koji je vozio "dačiju" bez vozačke dozvole i on je priveden prekršajnom sudiji koji mu je izrekao novčanu kaznu od 100.000 dinara.

PU Sremska Mitrovica apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

Srbija