Aktuelno

Masovna tuča u Kragujevcu: Dve osobe uhapšene zbog nasilničkog ponašanja i pokušaja ubistva

Komentari

Autor: Tanjug

21/01/2024

-

22:33

Masovna tuča u Kragujevcu: Dve osobe uhapšene zbog nasilničkog ponašanja i pokušaja ubistva
Masovna tuča u Kragujevcu: Dve osobe uhapšene zbog nasilničkog ponašanja i pokušaja ubistva - Copyright Euronews/Enes Radetinac

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu,  identifikovali su i uhapsili M.V. (24) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, laka telesna povreda i nasilničko ponašanje, saopšteno je večeras iz MUP-a.

Kako se navodi u saopštenju, slobode je lišen i N.G. (33) iz Kragujevca, zbog pomaganja učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. 

M.V. se sumnjiči da je, danas u ranim jutarnjim satima, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Kragujevcu, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede opasne po život tridesetosmogodišnjem muškarcu iz Kragujevca, kao i laku telesnu povredu tridesettrogodišnjoj Kragujevčanki, dok je fizički napao i dvadesetsedmogodišnju devojku kojoj je naneo lake telesne povrede. 

N.G. se tereti da je osumnjičenom M.V. pomagao da se sakrije u iznajmljenom stanu, na području Kragujevca.    

Policija je utvrdila da je i oštećeni tridesetosmogodišnji muškarac, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede tridesetdevetogodišnjem muškarcu iz Kragujevca, pa se tereti da je, kako se sumnja, učinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičenima M.V. i N.G. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija