Aktuelno

Turistička oganizacija Zlatibor i Turistička zajednica Labina potpisali protokol o saradnji

Komentari

Autor: Tanjug

24/02/2024

-

18:43

Turistička oganizacija Zlatibor i Turistička zajednica Labina potpisali protokol o saradnji
Turistička oganizacija Zlatibor i Turistička zajednica Labina potpisali protokol o saradnji - Copyright Euronews/Slaven Dimitrić

veličina teksta

Aa Aa

Turistička organizacija Zlatibor i Turistička zajednica grada Labin u Hrvatskoj potpisali su danas na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu protokol o saradnji.

Na štandu TO Zlatibor protokol su potpisali direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović i direktorka Turističke zajednice grada Labina Astrid Glavičić. 

Oni su iskazali zadovoljstvo potpisivanjem ovog protokola i mogućnostima međunarodne saradnje u oblasti turističke privrede, saopštila je TO Zlatibor. 

To će, kako se ističe, doprineti budućem uspešnijem i kvalitetnijem ukupnom razvoju sa svim pozitivnim ekonomskim i drugim efektima. 

Ovim protokolom, kako je navedeno, strane potpisnice izražavaju saglasnost o potrebi unapređenja međunarodne saradnje u oblasti turizma i ugostiteljstva, kulture i sporta, razmene iskustava i dobre prakse u funkcionisanju turističkih organizacija.  

Protokol predviđa i realizaciju zajedničkih poslovnih aktivnosti u vezi sa promocijom, razvojem i unapređenjem oblasti turizma Turističke zajednice grada Labin i Zlatibora, zajedničkim nastupima na inostranim tržištima, realizacijom turističkih projekata od interesa, stručnim usavršavanjem kardrova u turizmu, organizacijom zajedničkih manifestacija i dešavanja i drugim aktivnostima.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija