Aktuelno

MUP poručio građanima: Brinemo o vašoj bezbednosti

Komentari

Autor: Tanjug

23/03/2024

-

22:54

MUP poručio građanima: Brinemo o vašoj bezbednosti
Tanjug/STR - Copyright Tanjug/STR

veličina teksta

Aa Aa

Ministarstvo unutrašnjih poslova poručilo je večeras građanima Srbije da brine o njihovoj bezbednosti i da su preduzete pojačane mere bezbednosti u tržnim centrima i drugim prometnim mestima u Srbiji.

"Brinemo o vašoj bezbednosti. Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima pojačane mere obezbeđenja u svim tržnim centrima i drugim prometnim mestima širom Srbije", saopštio je MUP na Instagramu.

Kako je prethodno objavljeno, Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima mere pojačanog obezbeđenja kako bi osiguralo zaštitu i bezbednost građana i ulilo im osećaj sigurnosti.

 

 

I ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je večeras pripadnike policije koji obezbeđuju utakmicu Crvena zvezda - Zenit i tržni centar "Galerija".  

"Obišao sam večeras pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji brinu o bezbednosti i sigurnosti posetilaca jednog od najvećih tržnih centara u Beogradu. Policija će pojačano biti prisutna i preduzimati mere obezbeđenja u svim tržnim centrima, trgovima i drugim prometnim mestima u Srbiji, kako bi se svi naši građani osećali sigurno i bezbedno", naveo je ministar, kako je objavljeno na Instagram nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova.

 

 

Gašić je prethodno obišao i pripadnike policije koji su obezbeđivali prijateljsku utakmicu u Beogradu između Crvene Zvezde i ruskog Zenita na stadionu "Rajko Mitić".

"Pripadnici više različitih organizacionih jedinica obezbeđuju ovu utakmicu i preduzimaju snažne mere obezbeđenja posebno imajući u vidu jučerašnji teroristički napad u Moskvi", naveo je ministar na Instagramu.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ruski Zenit 1:0 (0:0).

Kako je MUP ranije saopštio, ispred stadiona "Rajko Mitić" na snazi su bile izuzetno visoke bezbednosne mere nakon terorističkog napada u Moskvi, u kojem su u petak uveče poginule 133 osobe, a povređeno je više od 140.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija