Aktuelno

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas ispitivanje novih svedoka u slučaju ubistva Danke Ilić

Komentari

Autor: Tanjug

27/05/2024

-

09:53

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas ispitivanje novih svedoka u slučaju ubistva Danke Ilić
U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas ispitivanje novih svedoka u slučaju ubistva Danke Ilić - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

veličina teksta

Aa Aa

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru dabas bi trebalo da se ispitaju novi svedoci u vezi sa istragom protiv D. D. i S. J. osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Danas i sutra bi u tužilaštvu trebalo da se ispitaju novi svedoci, ukupno njih četiri. Nedavno je u tužilaštvo stiglo neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenih u kom stoji da su osumnjičeni bili uračunljivi u trenutku ubistva.

Iz ovog tužilaštva za Tanjug su ranije rekli da je završen deo DNK veštačenja uzoraka uzetih sa i iz automobila kojim su upravljali osumnjičeni, kao i da na njima nije pronađen DNK devojčice. Pored D. D. i S. J., u pritvoru je i otac D. D., koji se sumnjiči da je pomogao svom sinu da premesti telo devojčice.

Rođeni brat D.D., D. D. je preminuo 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dragana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija