Aktuelno

Izgoreli klanica, magacin filmske opreme i kafić: Naloženo da se istraži uzrok tri požara u Surčinu i Novom Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

24/06/2024

-

16:27

Izgoreli klanica, magacin filmske opreme i kafić: Naloženo da se istraži uzrok tri požara u Surčinu i Novom Beogradu
Izgoreli klanica, magacin filmske opreme i kafić: Naloženo da se istraži uzrok tri požara u Surčinu i Novom Beogradu - Copyright Tanjug Video

veličina teksta

Aa Aa

Tužioci Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložili su da se utvrde uzroci tri požara koja su tokom 23. i 24. juna izbili u Beogradu, saopšteno je danas iz tog tužilaštva.

Tužilac je naložio policijskim službenicima da obave razgovore sa svim učesnicima, da pribave video snimke, kao i da na lica mesta izađu veštaci za požare i eksplozije radi utvrđivanja uzroka požara. 

Takođe je naloženo da sačine zapisnike o pregledu lica mesta i foto-dokumentaciju, te da nakon što preduzmu sve radnje, javnom tužiocu dostave izveštaj sa svim prikupljenim dokazima, nakon čega će biti utvrđene dalje činjenice o nastalim požarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Dva požara su izbila na teritoriji Surčina i jedan na teritoriji Novog Beograda.

Po nalogu pripadnici PU za grad Beograd, UKP, petog odeljenja su u saradnji sa PS Surčin izvršili su uviđaj na lokacijama u Surčinu gde su izgorele klanica i magacin filmske opreme, dok je javni tužilac, u saradnji sa pripadnicima UKP, petog, osmog i desetog odeljenja i Odeljenja za inspekcijski nadzor Uprave sektora za vanredne situacije izvršio uviđaj požara na Novom Beogradu gde je izgoreo kafić

Posledice sva tri požara su velika materijalna šteta, a povređenih nije bilo. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija