Aktuelno

Privedena tri napadača na srpskog mladića u Kosovskoj Mitrovici

Komentari

Autor: Tanjug

17/08/2021

-

16:53

Privedena tri napadača na srpskog mladića u Kosovskoj Mitrovici
Kosovska policija - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kosovska policija privela je trojicu osumnjičenih za napad na srpskog mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice, od kojih je jedan na poternici radi izdržavanja zatvorske kazne.


U saopštenju policije se navodi da su rano jutros u Severnoj Mitrovici tri mladića fizički nasrnula na M.D. (21) srpske nacionalnosti i nanela mu povrede na ruci i u predelu oka.

Dodaje se da je M.D. prebačen u KBC Kosovska Mitrovica, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede i da je "zadržan na odeljenju hirurgije, radi dalje opservacije", prenosi Kosovo onlajn.

U saopštenju se navodi da su u sklopu istrage privedene tri osobe i da se "preduzimaju se sve neophodne mere i radnje na daljem otkrivanju i indentifikovanju počinilaca ovog krivičnog dela, kao i daljeg procesuiranja predmeta tužilastvu".

"Jedna od privedenih osoba je kosovski Albanac E.A. (rođen 1984. godine) koji se nalazi na poternici radi izdržavanja kazne zatvora", stoji u saopštenju.

Gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević obavestio je ranije danas komandira karabinjera Multinacionalne specijalne jedinica (MSU) pukovnika Stefana Fedela da su trojica Albanaca u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice pretukla mladića srpske nacionalnosti.

Radojević je posebno izrazio zabrinutost zbog činjenice da je jedan od osumnjičenih, koji je učestvovao u prebijanju nedužnog srpskog mladića, pripadnik Kosovskih bezbednosnih snaga.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija