Aktuelno

Dve teške nesreće na Kosovu i Metohiji, među stradalima i osamnaestogodišnjak

Komentari

Autor: Kossev

22/08/2021

-

11:56

Dve teške nesreće na Kosovu i Metohiji, među stradalima i osamnaestogodišnjak
Dve teške nesreće na Kosovu i Metohiji, među stradalima i osamnaestogodišnjak - Copyright AP/Visar Kryeziu

veličina teksta

Aa Aa

U ranim jutarnjim satima u saobraćajnoj nesreći na putu Uroševac – Gnjilane poginuo je osamnaestogodišnjak, a dve osobe su teže povređene. Još jedna osoba je poginula, a pet je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 20 časova dogodila u rejonu Đakovice, na lokalnom putu Junik – Ereč. Uzrok obe saobraćajne nesreće je neprilagođena brzina.

Jutrošnja nesreća dogodila se oko 2:55, u blizini sela Mirosavlje. U njoj je pored poginulog A.Z., povređeno još dvoje ljudi iz auta – 27-godišnji vozač, takođe sa inicijalima A. Z. i 24-godišnji F. Z., koji su nakon ukazane lekarske pomoći u uroševačkoj bolnici, prebačeni u Klinički centar, u Prištinu.

Kako je saopštila policija, vozač je na raskrsnici za selo Mirosale, izgubio kontrolu nad autom usled neprilagođene brzine, prešao na levu stranu puta, udario u kanal pored puta, prevrnuo se nekoliko puta, sleteo 68 metara dalje od auta i udario u kamion koji je bio parkiran u dvorištu privatne kuće.

I u sinoćnjoj nesreći, portparol kosovske policije za region Đakovice, Nusret Đurkaj, kazao je medijima da je uzrok nesreće nepoštovanje uslova na putu i ​​neprilagođene brzine.

Komentari (0)

Srbija