Aktuelno

Narodna stranka: Sin predsednika razbio staklo na prostorijama SNS u Novom Sadu

Komentari

Autor: Fonet

30/09/2021

-

11:49

Narodna stranka: Sin predsednika razbio staklo na prostorijama SNS u Novom Sadu
Narodna stranka: Sin predsednika razbio staklo na prostorijama SNS u Novom Sadu - Copyright Printscreen YouTube/ Radio 021

veličina teksta

Aa Aa

Gradski odbor Narodne stranke Novi Sad danas je saopštio da je sin predsednika tog odbora Borislava Novakovića, kada je razbio staklo na prostorijama Srpske napredne stranke (SNS), reagovao emotivno i pogrešno i da će zbog toga snositi posledice.

U saopštenju se navodi da SNS punih 10 godina "besomučno blati, vređa i satanizuje Borislava Novakovića i njegovu porodicu" te da je to rezultirale tako što je njegov najmlađi sin razbio staklo prostorija SNS.

"On je reagovao emotivno i pogrešno, jer nije uspeo da se nosi sa pritiskom i nepravdom prema njegovom ocu i zbog toga će snositi posledice", ističe se u saopštenju.

Gradski odbor Narodne stranke ukazao je da svaki građanin Novog Sada ima priliku da na skoro svakoj raskrsnici vidi plakate sa karikaturama lika Borislava Novakovića i natpisima lopov, izdajnik i slično. Ulaz i zgrada u kojoj živi je potpuno izlepljena i išarana najpogrdnijim sadržajem usmerenim protiv njega i njegove porodice, a, kako dodaju, "drskost i bezobzirnost ide do te mere da se čak i u ormariće komšija ubacuju leci sa izmišljotinama o nekakvim pokradenim milionima", navodi novosadski odbor.

Podsetimo, porlat 021 preneo je juče da je Nikola Novaković, sin potpredsednika Narodne stranke Borislava Novakovića, osumnjičen za razbijanje izloga prostorija Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu.

Kako se navodi, tu informaciju je na društvenim mrežama podelio gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević, koji je rekao da mu je iz Policijske uprave Novi Sad saopšteno da je pronađen "izvršilac krivičnog dela uništenje i oštećenje tuđe stvari", odnosno demoliranja i razbijanja izloga prostorija SNS na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu.

 

Komentari (0)

Srbija