Politika

Vučević: Sin potpredsednika Narodne stranke osumnjičen za razbijanje izloga prostorija SNS u Novom Sadu

Komentari

Autor: 021.rs

29/09/2021

-

12:24

Vučević: Sin potpredsednika Narodne stranke osumnjičen za razbijanje izloga prostorija SNS u Novom Sadu
Vučević: Sin potpredsednika Narodne stranke osumnjičen za razbijanje izloga prostorija SNS u Novom Sadu - Copyright Printscreen YouTube/ Radio 021

veličina teksta

Aa Aa

Nikola Novaković, sin potpredsednika Narodne stranke Borislava Novakovića, osumnjičen je za razbijanje izloga prostorija Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu, preneo je portal 021 pozivajući se na navode  gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloša Vučevića.

Kako se navodi, tu informaciju je na društvenim mrežama podelio Vučević, koji je rekao da mu je iz Policijske uprave Novi Sad saopšteno da je pronađen "izvršilac krivičnog dela uništenje i oštećenje tuđe stvari", odnosno demoliranja i razbijanja izloga prostorija SNS na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu.

Vučević je otkrio identitet osumnjičenog na društvenim mrežama, navodeći da je kod "lica koje je izvršilo taj vandalski napad utvrđeno 1,82 promila alkohola u krvi".

"Sve su indicije da je razbijanje stakla na tri izloga i dvoje vrata stranačkih prostorija sraman napad politički inspirisan i direktna posledica bestidne kampanje koju vodi deo opozicije protiv Aleksandra Vučića i SNS. Da je u pitanju sramno huligansko ponašanje i vandalizam političkih ostrašćenih pojedinaca, potvrđuje to što je osumnjičeni za napad sin Borislava Novakovića, jednog od najglasnijih u promovisanju mržnje prema političkim protivnicima", naveo je Vučević u svojoj objavi.

Portal 021.rs kontaktirao je Novakovića za komentar u vezi sa navodima Vučevića, ali predsednik GO Narodne stranke u ovom trenutku nije mogao ništa da komentariše.

Takođe, kako navodi portal, Vučević je pre ove objave podelio još jednu u vezi sa razbijanjem prostorija SNS, ali ju je obrisao. U njoj se ne navodi ko je osumnjičen za ovo delo, ali optužuje medije da su inspiratori.

Komentari (0)

Srbija