Aktuelno

Mirna noć u Beogradu, jedna saobraćajna nesreća bez teže povređenih

Komentari

Autor: Tanjug

02/11/2021

-

07:32

Mirna noć u Beogradu, jedna saobraćajna nesreća bez teže povređenih
Mirna noć u Beogradu, jedna saobraćajna nesreća bez teže povređenih - Copyright AP Photo

veličina teksta

Aa Aa

Prema rečima dežurnog lekara beogradske Hitne pomoći epidemijski talas ne jenjava, ali protekla noć bila je relativno mirna. Dežurale su 22 ekipe plus jedna pedijatrijska, a bilo je ukupno 98 intervencija, od čega 8 na javnim mestima.

Dogodila jedna saobraćajna nesreća, ali bez teže povređenih i jedna tuča u kojoj su učesnici pretrpeli lakše povrede koje su im zbrinute u Urgentnom centru.

Prema rečima dežurnog lekara do 6 sati ovoga jutra obavljena su 32 interklinička trasporta kovid pacijenata, a devet novozaraženih je preveženo do Infektivne klinike UKC.

Ekipe hitne pomoći intervenisale su zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

Kao i prethodnih dana i proteklih noći javljao se veliki broj Beograđana koji su žalili na različite simptome, a brojni hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici raspitivali su su se za savete lekara zbog raznih tegoba. Povećan je bio i broj poziva astmatičari i kardiovaskularnih pacijenata, ali i onih koji su zvali zbog simpoma prehlade ili kovida.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija