Aktuelno

Krivična prijava protiv čelnika Partizana, osumnjičeni za zloupotrebu položaja

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/11/2021

-

17:50

Krivična prijava protiv čelnika Partizana, osumnjičeni za zloupotrebu položaja
Krivična prijava protiv čelnika Partizana, osumnjičeni za zloupotrebu položaja - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Više javno tužilašto je danas po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, a u saradnji sa policijskim službenicima UKP MUP, podnelo krivičnu prijavu protiv Miloša Vazure, generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan i Branka Banovića, direktora biciklističkog kluba Partizan, zbog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica.

Prijava je podneta i protiv Dragana Belojević, sekretara za sport i omladinu Gradske uprave Beograda i M.D., samostalnog savetnika za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda, zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Nakon podnošenja krivične prijave, Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih, navodi se u saopštenju. 

Iz tužilaštva dodaju da će u daljem toku postupka sprovesti istragu i prikupiti dokaze, u pravcu utvrđivanja postojanja elemenata krivičnih dela koja su im stavljena na teret.

Komentari (0)

Srbija