Aktuelno

Bračni par osumnjičen za utaju: Iz restorana odneli torbicu sa 12.000 evra i dokumentima koju je zaboravio gost

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/11/2021

-

18:28

Bračni par osumnjičen za utaju: Iz restorana odneli torbicu sa 12.000 evra i dokumentima koju je zaboravio gost
Bračni par osumnjičen za utaju: Iz restorana odneli torbicu sa 12.000 evra i dokumentima koju je zaboravio gost - Copyright Instagram/moj_beo_grad/Kine Master

veličina teksta

Aa Aa

Bračni par koji je osumnjičen da je u restoranu uzeo torbicu koju je zaboravio drugi gost, a u kojoj se nalazilo 12.000 evra i lična dokumenta, je pronađen i protiv njih će biti podneta krivična prijava, saopštio je MUP.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa PS Ruma, efikasnim radom rasvetlili su krivično delo utaja i protiv tridesetosmogodišnjeg muškarca i tridesetpetogodišnje žene podneće krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su učinili ovo krivično delo", saopštili su iz MUP-a.

Kako dalje navode, sumnja se da oni su 4. novembra prisvojili torbicu u kojoj je bilo 12.000 evra i dokumenta, a koju je prethodno u restoranu u Beogradu zaboravio jedan muškarac.

Policija je kod osumnjičenih pronašla veći deo novca, kao i dokumenta i protiv njih će biti podneta krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

Osumnjičeni su pronađeni nakon što je pre tri dana na Instagram profilu "Moj Beograd" objavljen snimak na kojem se vide muškarac i žena sa dvoje male dece kako sa stola za koji su seli, uzimaju torbicu sa novcem i dokumentima koju je nekoliko trenutaka ranije zaboravio drugi gost. 

 

Komentari (0)

Srbija