Aktuelno

Dve saobraćajne nezgode noćas u Beogradu: Vremenske prilike danas otežavaju vožnju

Komentari

Autor: Tanjug

26/11/2021

-

07:31

Dve saobraćajne nezgode noćas u Beogradu: Vremenske prilike danas otežavaju vožnju
Hitna pomoć - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

U Beogradu su se tokom protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lakše telesne povrede, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Prema rečima dežurnog lekara, dežurale su 22 ekipe, a bilo je ukupno 102 intervencije, od toga 11 na javnom mestu.

Do šest časova ovog jutra, obavljeno je 17 interkliničkih prevoza kovid pacijenata, dok je sa kućne adrese do bolnice prevezeno šest novozaraženih.

Vremenske okolnosti mogu otežati vožnju

Vozači danas mogu očekivati vlažne kolovoze na severu zemlje, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Kako se navodi, povremeno jaki udari vetra mogu otežavati vožnju u južnom Banatu i donjem Podunavlju.

Zimska služba Javnog preduzeća "Putevi Srbije" upozorava da, zbog najavljenih niskih temperatura, postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Postoji, takođe, mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka. Pojačan intenzitet saobraćaja moze se očekivati u popodnevnim časovima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija