Aktuelno

Porodično nasilje u kući pevačice: Izveštaj policije povodom prijave Karleuše stigao u Prvo osnovno tužilaštvo

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/01/2022

-

17:52

Porodično nasilje u kući pevačice: Izveštaj policije povodom prijave Karleuše stigao u Prvo osnovno tužilaštvo
Porodično nasilje u kući pevačice: Izveštaj policije povodom prijave Karleuše stigao u Prvo osnovno tužilaštvo - Copyright Tanjug/Predrag Mitić, profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Slučaj porodičnog nasilja koje je prijavila pevačica Jelena Karleuša stigao je do Prvog osnovnog tužilaštva iz kojeg je za Euronews Srbija potvrđeno da im je dostavljen izveštaj policije. Tužilašvo će narednih dana da izvrši dodatne provere preko Centra za socijalni rad. 

Podsećamo, Karleuša je 7. januara prijavila da ju je suprug, fudbaler Duško Tošić ošamario, saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Kako se navodi u saopštenju, policijski službenici PS Savski Venac su otišli na adresu kada je prijava stigla.

Karleuša je tom prilikom odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da pristupi u policijsku stanicu radi davanja izjave.

"I pored toga, dežurni zamenik je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju", stoji u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Prvi osnovni sud produžio je fudbaleru Dušku Tošiću 9. janura posle 48 sati zabrane prilaska,  još 30 dana  hitne mere zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pevačicom Jelenom Karleušom, rečeno je Tanjugu u sudu.

Pomenuta mera Tošiću je izrečena u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija