Aktuelno

Tuča kod Cvetanove ćuprije u Beogradu, mladić izboden nožem

Komentari

Autor: Tanjug

15/01/2022

-

08:52

Tuča kod Cvetanove ćuprije u Beogradu, mladić izboden nožem
Hitna pomoć - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći noć u Beogradu je protekla relativno mirno. Dežurala je 21 ekipa plus jedna pedijatrijska koje su obavile ukupno 100 intervencija, od kojih je sedam bilo na javnim mestima.

U 21.20 sati, na Vračaru kod Mekenzijeve ulice broj 70, dogodila se saobraćajna nezgoda sa dva lakše povređena učesnika koji su preveženi u Urgengentni centar.

U 21.40 kod Cvetanove ćuprije broj 18, jedan 20-godišnji mladić je u tuči povređen oštrim predmetom, najverovatnije nožem i on je sa tri ubodne rane na ekstremitetima prevežen na Ortopedsku kliniku na Banjici.

Kao i svake noći bilo je nekoliko intervencija na javnim mestima zbog intoksikacije alkoholom, a sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći prevozile su na detoksikaciju do odeljenja toksikologije VMA.

Prema rečima dežurnog doktora, protekle noći je bilo 26 interkliničkih transporta kovid pacijenata u kovid bolnicu u Batajnici i tri novozaraženih koji su preveženi do Infektivne klinike KCS.

U velikom broju su se javljali hronični pacijenti, najviše astmatičari, kardiovaskularni pacijenti, osobe sa psihijatrijskim poremećajima i hipertenzičari, ali primetno veći broj građana je tražio savet lekara zbog povišene temperature i simptoma prehlade ili gripa, rečeno je Tanjugu iz službe Hitne pomoći.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija