Aktuelno

Incident u Štrpcu: Lider Građanske inicijative "Srpski opstanak" priveden nakon pokušaja da razgovara sa gradonačelnikom

Komentari

Autor: Fonet

21/01/2022

-

20:43

Incident u Štrpcu: Lider Građanske inicijative "Srpski opstanak" priveden nakon pokušaja da razgovara sa gradonačelnikom
Incident u Štrpcu: Lider Građanske inicijative "Srpski opstanak" priveden nakon pokušaja da razgovara sa gradonačelnikom - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Lider Građanske inicijative "Srpski opstanak" Aleksandar Arsenijević priveden je danas na tri sata u Štrpcu nakon što se uputio da razgovara sa gradonačelnikom o novonastaloj situaciji u vezi sa Ski centrom, objavio je portal Kossev.

Arsenijević je rekao za Kossev da privođenje tumači kao "ogroman pritisak na opoziciju".

Iz Opštine Štrpce potvrdili su za KoSSev da su pozvali policiju, ali zbog toga što je Arsenijević ušao bez dozvole portira i zato što je bio u društvu Danijela Vasiljevića iz GI Sloboda Štrpce, protiv kojeg je, kako tvrde, podignuta optužnica zbog uznemiravanja porodice Jevtić i samog gradonačelnika.

Arsenijević je u razgovoru za KoSSev potvrdio da se ka opštinskoj zgradi u Štrpcu uputio u društvu člana GI Sloboda Štrpce, Danijela Vasiljevića.

"Zatražili smo sastanak sa Daliborom Jevtićem, da ga priupitamo nekoliko pitanja vezanih za predaju Ski centra Brezovica", rekao je Arsenijević.

Šef kabineta gradonačelnika opštine Štrpce Igor Savić rekao je za KoSSev da su slučaj policiji prijavili portir zgrade i sekretarice.

On tvrdi da Arsenijević i Vasiljević nisu dobili dozvolu portira da dođu do Jevtićevog kabineta. 

Komentari (0)

Srbija