Aktuelno

Automobil sleteo u reku kod Vladičinog Hana - jedna devojka poginula, za jednom se traga

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug

29/01/2022

-

10:19

Automobil sleteo u reku kod Vladičinog Hana - jedna devojka poginula, za jednom se traga
Automobil sleteo u reku kod Vladičinog Hana - jedna devojka poginula, za jednom se traga - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Jedna devojka je poginula, dve su povređene a za jednom se traga, nakon saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila kod Vranja, kada je automobil u kojem su se nalazile sleteo u Južnu Moravu, rečeno je iz MUP-a za Euronews Srbija.

Nesreća se dogodila jutros oko četiri sata, na deonici puta Vladičnin Han - Predejane. Automobil marke "golf 5", u kojem su se nalazile četiri devojke, sleteo je u reku. Dve devojke, koje su povređene, zbrinute su u bolnici u Vranju, a telo treće devojke, kažu iz MUP-a, pronađeno je nekih 500 metara od mesta nesreće.

Za četvrtom devojkom se dalje traga, i angažovano je svo raspoloživo ljudsko policijske stanice Vladičin Han. 

Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu, zajedno sa Višim javnim tužilašstvom u Vranju, preduzuma sve radnje i mere na utvrđivanju okolnosti nastanka teške saobraćajne nezgode, u kojoj su jutros oko četiri sata povređene četiri devojke, navodi se u saopštenju ovih tužilaštava.  

Osoba koja je upravljalja vozilom posedovala je probnu vozačku dozvolu, navode iz tužilaštva i dodaju da će više detalja biti saopšteno nakon preduzetih radnji.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija