Aktuelno

Ne prezaju da sednu za volan pod dejstvom droge: Beogradska policija tokom noći isključila iz saobraćaja pet vozača

Komentari

Autor: Euoronews Srbija

04/02/2022

-

11:53

Ne prezaju da sednu za volan pod dejstvom droge: Beogradska policija tokom noći isključila iz saobraćaja pet vozača
Ne prezaju da sednu za volan pod dejstvom droge: Beogradska policija tokom noći isključila iz saobraćaja pet vozača - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu tokom noći isključili su iz saobraćaja više vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, droge, bez vozačke dozvole, kao i sa isteklom registarskom nalepnicom, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija je na Zvezdari zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača koji je upravljao vozilom "reno klio" pod dejstvom amfetamina i alkohola.

Iz policije navode da je na teritoriji Voždovca, u Zaplanjskoj ulici, zaustavljen dvadesetjednogodišnji vozač koji je upravljao vozilom bez vozačke dozvole one kategorije kojom upravlja, a droga testom je utvrđeno da je pozitivan na kanabis.

Takođe je i u ulici Braće Jerković koja pripada ovoj opštini, zaustavljen dvadesetogodišnji vozač kod koga je droga testom utvrđeno prisustvo kanabisa u organizmu, kao i da upravlja vozilom sa probnom dozvolom u vreme trajanja ograničenja.

I u Novom Beogradu policija je zaustavila tridesetogodišnjeg vozača koji je upravljao vozilom "pežo", a droga testom je takođe je utvrđeno da je pozitivan na kanabis.

Još jedno vozilo zaustavljeno u Novom Beogradu. Reč je o automobilu marke "mazda" kome je istekla registarska nalepnica, dok je droga testom utvrđeno da je i ovaj vozač, kažu iz MUP-a, bio pod dejstvom kanabisa.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija