Aktuelno

Policija zaplenila 16 kilograma marihuane u Beogradu, tužilaštvo traži pritvor za uhapšene

Komentari

Autor: Euronews Srbija

04/02/2022

-

16:18 >> 17:40

Policija zaplenila 16 kilograma marihuane u Beogradu, tužilaštvo traži pritvor za uhapšene
Policija zaplenila 16 kilograma marihuane u Beogradu, tužilaštvo traži pritvor za uhapšene - Copyright E-Stock/Dušan Milenković

veličina teksta

Aa Aa

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušana četvorica osumnjičenih za trgovinu narkoticima, kod kojih je pronađeno ukupno 16 kilograma marihuane.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora prema svim osumnjičenima, a to su M. J. (67), M. Ž. (47), N. K. (45) i D. R. (36), rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Njima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa od njih je oduzeto ukupno 16 kilograma opojne droge marihuana, navode u tužilaštvu najavljuju dalju istragu u ovom predmetu.

Uhapšeni su M.J, M. Ž. oboje iz Beograda i N. K. i D.R. oboje iz Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.

Policija je u vozilu marke "fijat" podgoričkih registarstkih oznaka, koje je dovezao D.R. u društvu sa N.K., u specijalno izrađenom bunkeru vozila pronašla osam kilograma marihuane.

M.J. se sumnjiči da je dočekao D.R. i N. K. da bi od njih preuzeo opojnu drogu.

Takođe, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M. Ž. u Beogradu pronađeno je još osam kilograma marihuane, kao i 199 komada municije i četiri ručne bombe.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija