Aktuelno

Policija zaustavila trojicu vozača zbog alkoholisanosti, određena im kazna rada u javnom interesu

Komentari

Autor: RINA

07/02/2022

-

19:48

Policija zaustavila trojicu vozača zbog alkoholisanosti, određena im kazna rada u javnom interesu
Policija zaustavila trojicu vozača zbog alkoholisanosti, određena im kazna rada u javnom interesu - Copyright Tanjug/Dušan Aničić

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Gornjem Milanovcu i Čačku, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Policija je na području Gornjeg Milanovca, u Ulici Vuka Karadzića, zatekla četrdesetjednogodišnjeg vozača "opel astre" koji je upravljao automobilom sa 2,85 promila alkohola u organizmu.

U okolini Čačka, saobraćajna patrola zaustavila je četrdesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao "audijem" sa 2,30 promila alkohola u organizmu i tridesetpetogodišnjeg vozača "opel astre" sa 2,09 promila alkohola.

Njima je zbog prekršaja nasilnička vožnja određeno zadržavanje, nakon čega su im nadležni prekršajni sudovi izrekli kaznu rada u javnom interesu u trajanju od 240 sati, novčanu kaznu u iznosu od 120.000 dinara, zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od devet meseci i 15 kaznenih poena.

Apelujemo na vozače da ne konzumiraju alkohol ako voze i da poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija