Aktuelno

VIDEO Uhapšena grupa osumnjičenih za dilovanje marihuane u Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

25/03/2022

-

15:39

mup.gov.rs

veličina teksta

Aa Aa

Po nalogu Tužilašta za organizovani kriminal, nakon višemesečnog predistražnog postupka, danas je uhapšeno šest osumnjičenih za preprodaju marihuane na teritoriji Beograda.

F. D. se sumnjiči da je organizator ove grupe a U. J, D. K,Č. D, S.D i V.H da su bili njeni pripadnici, saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Pripanici ove organizovane kriminalne grupe su , kako se sumnja, od septembra prošle godine do danas, nabavljali drogu od, za sada, nepoznatih lica i distribuirali je na terotoriji Grada Beograda. Iz MUP Srbije saopšteno je da je policija prilikom hapšenja zaplenila 17,5 kilograma marihuane i manju količinu kokaina.

F. D. je sa kupcima dogovarao mesto, način, vreme i cenu isporuke, a potom davao naloge pripadnicima koji su kao kuriri dalje robu, odnosno opojnu drogu odnosili i predavali je kupcima. Cena marihuane po kilogramu se kretala između 1.900 i 2.000 evra.

Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresi su u toku, navodi Tužilaštvo i dodaje da je svima određeno policijsko zadržavanje od 48 sati u kom roku će uz krivičnu prijavu biti sprovedena Tužilaštvu za organizovani kriminal na saslušanje.

Komentari (0)

Srbija