Aktuelno

Pojačana kontrola motociklista: Trojica isključena iz saobraćaja, vozili pod dejstvom narkotika

Komentari

Autor: Tanjug

30/03/2022

-

20:11

Pojačana kontrola motociklista: Trojica isključena iz saobraćaja, vozili pod dejstvom narkotika
Pojačana kontrola motociklista: Trojica isključena iz saobraćaja, vozili pod dejstvom narkotika - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Uprave saobraćajne policije vršeći pojačanu kontrolu motociklista, danas u Beogradu isključili su iz saobraćaja trojicu muškaraca koji su upravljali motociklima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je na raskrsnici bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina zaustavila dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao motociklom "pežo", bez izdate vozačke dozvole one kategorije kojom upravlja, a droga testom je ustanovljeno da je pozitivan na kanabis.

Na istoj raskrsnici oko 17 časova zaustavljen je i dvadesetsedmogodišnji muškarac koji je upravljao motociklom "honda", kod koga je droga testom otkriveno prisustvo kanabisa u organizmu, dok je kontrolom utvrđeno i da je istekla važnost registracione nalepnice.

Prisustvo kanabisa u organizmu ustanovljeno je i kod dvadesetšestogodišnjeg motocikliste, koji je upravljao motorom bez odgovarajuće kategorije, koga je policija zaustavila takođe na raskrsnici bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija