Aktuelno

Petoro učenika Ekonomske škole u Nišu otrovano hranom - svi zbrinuti u bolnici, Škola: Jeli su u obližnjem kafiću

Komentari

Autor: LJ.P. ,S. T.

31/03/2022

-

10:47

Petoro učenika Ekonomske škole u Nišu otrovano hranom - svi zbrinuti u bolnici, Škola: Jeli su u obližnjem kafiću
Hitna pomoć - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Petopo učenika Ekonomske škole u Nišu jutros se otrovalo brzom hranom za vreme velikog odmora. Kolima Hitne pomoći prevezeni su u Dečiju kliniku.

Kako je potvrđeno za Euronews Srbija reč je o učenicima jednog odeljenja prve godine. Svi su tokom velikog odmora jeli u odližnjem kafiću. Kada je počeo treći čas njih petoro se požalilo na stomačne tegobe.

"Jedna devojčica je povraćala, ostali su imali nagon za povraćanje. Došle su dve ekipe hitne pomoći, odradili analize koje su mogli na licu mesta. Nakon toga sve su ih odvezli do Dečije klinike kako bi pratili stanje. Roditelji su obavešteni, a sa njima je razredni starešina. Svi su jeli u obližnjem kafiću, preko puta škole, za vreme velikog odmora", kažu u Ekonomskoj školi.

U Dečjoj internoj klinici za Euronews Srbija je rečeno da su kod njih stigne četiri devojčice i jedan dečak iz Ekonomske škole, da je nakon pregleda jedna devojčica zadržana zbog dijareje i povraćanja, a da su ostala deca puštena kući.

"Po ostalu decu koja su imala minornu digestivnu simptomatologiju došli su roditelji i oni su pušteni kući uz napomenu da ulkoliko dođe do pogoršanja zdravstvenog stanja dođu na kliniku", kažu u Dečjoj internoj klinici.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija