Aktuelno

Prvo pucao, pa zatim bacio bombu na lokal u Inđiji: Uhapšen muškarac iz Rume, jedna osoba povređena

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/05/2022

-

12:15

Prvo pucao, pa zatim bacio bombu na lokal u Inđiji: Uhapšen muškarac iz Rume, jedna osoba povređena
Prvo pucao, pa zatim bacio bombu na lokal u Inđiji: Uhapšen muškarac iz Rume, jedna osoba povređena - Copyright Printskrin

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji zadržali su do 48 sati Z. R. (1980) iz okoline Rume, osumnjičenog da je sinoć u jednom ugostitelјskom objektu u Inđiji hicem iz pištolјa ranio četrdesetdvogodišnjeg muškarca, a potom u lokal bacio bombu.

Četrdesetdvogodišnjaku je pomoć ukazana u Domu zdravlјa u Inđiji, a potom je prevezen u Kliničko-bolnički centar Vojvodina gde su mu konstatovane lake telesne povrede, saopštio je MUP.

Osim četrdesetdvogodišnjaka, niko od zaposlenih niti gostiju nije povređen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Na društvenim mrežama je objavljen i snimak incidenta. Prvo se vidi muškarac u kačketu koji prilazi bašti jednog kafića u Inđiji. On iz trenerke vadi pištolj i uperuje ga ka muškarcu koji je sedeo za jednim stolom.

U jednom trenutku taj muškarac ustaje i sa još jednom osobom koja je sedala sa njim pojurio je muškarca koji je nosio pištolj.

Kada su videli šta se dešava, ostali gosti u lokalu su se sklonili iz bašte.

Printskrin

 

Nakon nekoliko trenutaka, muškarac sa pištoljem se vidi na snimku kako se vraća ka objektu, a dvojica muškaraca koji su ga jurili su ušli u kafić. Međutim, napadač je u objekat ubacio ručnu bombu koja je nekoliko trenutaka kasnije eksplodirala.

Kako je saopštio MUP, Z. R. će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. 

Printskrin

 

Komentari (0)

Srbija