Aktuelno

Brzi voz "Soko" kamenovan na stajalištu u Kamendinu, MUP radi na pronalaženju počionica

Komentari

Autor: Tanjug

28/05/2022

-

18:44

Brzi voz "Soko" kamenovan na stajalištu u Kamendinu, MUP radi na pronalaženju počionica
Železnice Srbije - Copyright Železnice Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Brzi voz "Soko" kamenovan je danas u zoni stajališta Kamendin, saopštilo je preduzeće "Srbija Voz" a.d.

Do icidenta je došlo oko 16.15 časova. Pregledom voza ustanovljeno je da postoje manja oštećenja na vozu. "Srbija Voz" u saopštenju apeluje na građane da se ponašaju odgovorno i da ne ugrožavaju bezbednost.

"U situaciji gde država ulaže velika finansijska sredstva u modernizaciju železnice, na ovaj način ne samo da se ugrožava bezbednost saobraćaja nego se i uništava imovina svih građana Republike Srbije", poručuju iz tog preduzeća.

Kako se navodi, MUP Republike Srbije će u saradnji sa "Srbija Vozom" preduzeti sve potrebne mere da se pronađu počinioci kamenovanja voza i da se ovakve situacije više ne ponavljaju.

Preporuka za vas

Komentari (1)

Patriota

28.05.2022 20:55

Slažem se da treba što pre kazniti ove počinioce ali bilo bi dobro da nadleźne državne institucije otkriju i kazne grupu ljiudi koja je organizovano ispecatirala sliku Ratka Mladica po Beogradu i istim rukopisom ispisivala njegovo ime na svakih 10 metara po gradu. Ukoliko to ne ucine njihivo pasivno držanje ukazuje da je to činjeno iz podršku vrha države. Ovakvo "kreiranje situacije" najviše košta srpski narod koji ima etiketu negativaca zahvaljujući marginalnoj manjini.

Srbija